Αντρ.Δημητρίου για Πάφο, Σεμέδο, κόσμο και γηπεδικό

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, στις εβδομαδιαίες δηλώσεις του. Αναφέρθηκε στο επικείμενο μεγάλο παιχνίδι με την Πάφος FC, την κατάσταση του Γουίλι Σεμέδο, ενώ συνέστησε υπομονή για το θέμα του γηπεδικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

– Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο μας για τον αγώνα της Κυριακής. Αναμένουμε ξανά μεγάλη προσέλευση, ενδεχομένως μεγαλύτερη από εκείνη με την ΑΕΚ. Γενικά στις τάξεις του κόσμου μας υπάρχει αισιοδοξία, ικανοποίηση για τις κινήσεις που έγιναν και την πορεία της ομάδας μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου και πίστη ότι κινούμαστε ως οικοδόμημα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τώρα, θέλουμε όλοι να έχουμε την προσοχή και τη σκέψη μας στραμμένα μόνο στον αγώνα της Κυριακής. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο και στην κερκίδα για να τα καταφέρουμε.

– Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ: Η προσπάθεια της ομάδας κατά τη χρονική περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος κινήθηκε προς δύο κατευθύνσεις. Από τη μια έγινε προσπάθεια αποφόρτισης των ποδοσφαιριστών που ήταν φορτωμένοι αγωνιστικά λεπτά και από την άλλη οι ποδοσφαιριστές που – για διάφορους λόγους – δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα τελευταία παιχνίδια, έπαιξαν τον περισσότερο χρόνο στο φιλικό με την Αγία Νάπα. Γενικά ήταν μια χρήσιμη περίοδος για την ομάδα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ο Γουίλι Σεμέδο ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και παρακολουθείται καθημερινά η κατάστασή του. Εκτός απροόπτου θα είναι στις επιλογές του προπονητή για τον αγώνα με την Πάφο. Απ’ εκεί και πέρα, αναμένουμε και την επιστροφή των διεθνών που είχαν τελευταίοι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οι Κασάμα και Λανγκ αναμένεται πως θα προπονηθούν με την ομάδα αύριο και ο Ουζόχο την Παρασκευή.

– ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον που υπάρχει για το θέμα αυτό και την επιθυμία του κόσμου μας για να λάβει επίσημη ενημέρωση. Η απάντησή μας θα είναι η ίδια με τις προηγούμενες φορές. Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση, που χειρίζονται με μεγάλη προσοχή το θέμα, θα τοποθετηθούν και θα ενημερώσουν τον κόσμο όταν κρίνουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Συνεπώς, θα πρέπει να περιμένουμε.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2024 - 11:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.