Ιστορικός Μπαρτζώκας: Ξεπέρασε Ίβκοβιτς κι έγινε πρώτος σε νίκες κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό

Μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα Πάτρας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπέρασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ένα ακόμη ιστορικό milestone πέτυχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας, ο Έλληνας τεχνικός έγινε πρώτος σε νίκες κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League στην ιστορία των Πειραιωτών.

Μάλιστα, για να το καταφέρει αυτό, άφησε πίσω του τον αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο «Ντούντα» είχε καταφέρει να πάρει 112 ροζ φύλλα με τους «ερυθρόλευκους» σε αγώνες κανονικής περιόδου, με τον Μπαρτζώκα να φτάνει τα 113.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, αυτό που εντυπωσιάζει είναι το απίθανο ποσοστό των νικών, καθώς έφτασε τις 113 νίκες σε 119 αγώνες κανονικής περιόδου (94,95%)!!

SPORT-FM.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2024 - 13:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.