Η πρόβλεψη του Λούκα Ντόντσιτς περιέχει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Final Four της EuroLeague

Ο Λούκα Ντόντσιτς κλήθηκε να δώσει τα προγνωστικά του για το Final Four της EuroLeague και συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR στις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το Βερολίνο.

Ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, ρωτήθηκε από την EuroLeague για να κάνει τις προβλέψεις του για το φετινό Final Four και δεν έκρυψε την εκτίμησή του πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός θα φτάσουν μέχρι το Βερολίνο.

Ο Σλοβένος έδωσε τα προγνωστικά του στην κάμερα της EuroLeague και σχετικά με την τετράδα που θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην διοργάνωση συμπεριέλαβε τις δύο ελληνικές μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε ότι ο Λούκα Ντόντσιτς κατέκτησε το τρόπαιο της EuroLeague το 2018 ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όντας μάλιστα ο MVP της διοργάνωσης, ενώ προέβλεψε πως θα είναι η ομάδα που θα σηκώσει και τη φετινή κούπα.

Sport24.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2024 - 11:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.