ΑΕΛ BC: "Το DNA της ομάδας έχει μέσα Ευρώπη, αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο"

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της Paybal ΕΚΑ ΑΕΛ (26/3), στο ξενοδοχείο «Four Seasons» με θέμα τη φιλοξενία του Final 4 της Delasport Balkan League, στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικλ Λοϊζίδης:

«Παραδοσιακά οι μεγάλες ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν για την ΑΕΛ γίνονται στο Four Season. Αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη ευθύνη η διοργάνωση του final four στο "Νίκος Σολωμονίδης". Θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα ώστε να κατακτήσουμε το τίτλο. Αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο.

Η ΑΕΛ είναι η μόνη ομάδα που ανακοίνωσε ανοικτά ποιος είναι ο στόχος της, έχει βάλει ένα τριετές πλάνο για να φτάσει στην κορυφή. Το DNA της ΑΕΛ έχει μέσα Ευρώπη. Δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη αλλά υπάρχουν εμπειρίες. Το μεγαλύτερο όφελος είναι η καταπληκτική προσέλευση του κόσμου μας. Ψες πάθαμε πλάκα από την μεγάλη παρουσία του κόσμου»

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, ο πρόεδρος συνέχισε λέγοντας:

«Αναφορικά με τα εισιτήρια της διοργάνωσης θα κυκλοφορήσουν σε μορφή πακέτου δηλ. και για τους 4 αγώνες μαζί και λεπτομέρειες θα δοθούν μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου από το γραφείο τύπου. Αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ με καταπληκτική ατμόσφαιρα πάντοτε μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια»

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2024 - 12:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.