Συνάθροιση νέου Δ.Σ. Ολυμπιακού και αθλήτικών συντακτών

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας παρέθεσε την Τετάρτη δείπνο στους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο νέος πρόεδρος του ΔΣ, Μιχάλης Λουκά αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, διαδραματίζει με όλα του τα αθλητικά του τμήματα στην κοινωνία.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνάθροισης, οι ιθύνοντες του σωματείου απένειμαν στους χορηγούς της ομάδας τιμητική φανέλα και ευχαριστήρια επιστολή.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαρτίου 2024 - 14:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.