Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας τίμησε τους διακριθέντες της σεζόν 2022-2023

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας τίμησε τα μέλη της για την σεζόν που μας πέρασε, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι οι αθλητές της αξίζουν τον ίδιο σεβασμό από το κράτος όπως και ο κάθε Κύπριος αθλητής.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας απένειμε σε μια όμορφη εκδήλωση στην Λευκωσία τα έπαθλα στους διακριθέντες αθλητές της σεζόν που μας πέρασε.

Ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας, Άδωνης Χριστοφίδης εξήρε τον ζήλο των αθλητών αλλά και των διοργανωτών στις κατά τόπους λέσχες μοτοσικλέτας για τους επιτυχημένους αγώνες που διοργανώνουν.

Στην ομιλία της η Δέσποινα Στυλιανού Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές των αγώνων μοτοσικλέτας.

Κορυφαίος της βραδιάς ο πρωταθλητής μότοκρος στη μεγάλη κατηγορία Χρύσανθος Γεωργίου, ο οποίος μετά από τέσσερα συνεχόμενα παγκύπρια πρωταθλήματα στην ΜΧ1, αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Κορυφαίος στο πρωτάθλημα Σκράμπολ Βρυώνης Βλασίου.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ζανέτο Κουμάση.

ΦΩΤΟ: smracingnews.com

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαρτίου 2024 - 16:32

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.