Η Ομόνοια πήρε το «αιώνιο» μείωσε τη διαφορά, βάζοντας έξτρα πίεση στον ΑΠΟΕΛ! (video)

Χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριους Στεπίνσκι στο 22ο λεπτό η Ομόνοια αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι αιωνίων, επικρατώντας με 1-0 του ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Είχε προηγηθεί η θαυμάσια ατομική προσπάθεια του Αλιούμ, ο οποίος πραγματοποίησε επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή. Στη συνέχεια ο Στεπίνσκι έκανε το σουτ, με την μπάλα να προσκρούει στο χέρι του Σούσιτς και να φεύγει έξω. Εκεί το var έκανε την εμφάνισή του καθώς ο Ιταλός ρεφ Αλεσάντρο Προντέρα, πρότεινε στον Ελβετό διαιτητή Ουρς Σνάιντερ να πάει σε on field review, αφού αρχικά δεν το υπέδειξε. Κάτι που έπραξε ακολούθως.

Είναι η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον ΑΠΟΕΛ σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου το συγκρότημα του Αναστασίου ανέβηκε στους 58 βαθμούς μειώνοντας στο -5 τη διαφορά από την πρώτη θέση (63β.), βγάζοντας ουσιαστικά και αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι δέχτηκαν δεύτερη διαδοχική ήττα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ήττα με 2-1 από τον Άρη.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ (82′ Εφραίμ), Σούσιτς (82′ Σιπριάνο), Ντβάλι, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ (25′ Βιγιαφάνιες), Μεχρί (56′ Δώνης), Ντάλσιο, Εντογνκαλά, Μαρκίνιος (82′ Μαϊόλι), Τομανέ.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς (71′ Μ. Σιπριάνο), Αλιούμ, Κούσουλος, Χαραλάμπους (71′ Μπασιρού), Σίμιτς (84′ Κακουλλής), Μπέζους (86′ Λανγκ), Στεπίνσκι (71′ Μπάκιτς).

Σκόρερ: – / Στεπίνσκι 22′ (πεν.)

Κίτρινες: Κοσταντίνοφ / Κουλιμπαλί, Μπάκιτς, Μάθιους

Αποβολές: – / –

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαρτίου 2024 - 20:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.