Σα Πίντο: «Ας μεταμορφώσουμε το γήπεδό μας σε ένα πορτοκάλι κολαστήριο»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, μέσω αναρτησής του για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Για τους παίκτες μας, είστε οι ήρωές μας. Η δεξιοτεχνία, το πάθος και η αντοχή σας είναι ο παλμός της καρδιάς του ΑΠΟΕΛ. Αυτό το έχετε αποδείξει ξανά και ξανά.

Όταν βγαίνετε στο γήπεδο, κουβαλήστε μαζί σας τα όνειρα χιλιάδων οπαδών. Αφήστε την ενέργειά τους να τροφοδοτήσει την αποφασιστικότητά σας και να σας οδηγήσει να δημιουργήσετε μαγεία στο γήπεδο.

Για τους θαυμαστές μας, η υποστήριξή σας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Ας μεταμορφώσουμε το γήπεδό μας σε ένα «πορτοκάλι κολαστήριο», όπου το πάθος σας θα είναι ο 12ος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, ωθώντας την ομάδα μας στη νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί. Μαζί είμαστε ένα ενωμένο ΑΠΟΕΛ»

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαρτίου 2024 - 17:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.