Τι είχες Τσίκο, τι είχα πάντα: Αναχώρησε από την Κύπρο δίχως άδεια ο άσος της Ανόρθωσης

Αδιόρθωτος Τσίκο. Μπάνζα υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Αγκολέζος εξτρέμ, λίγα 24ωρα μετά την αδιανόητη αποβολή του στο ματς με την Πάφος FC, που στοίχισε σε μεάλο βαθμό και την ήττα, είναι εκ νέου άφαντος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναχώρησε από την Κύπρο, χωρίς σχετική άδεια από την Ανόρθωση. Και ασφαλώς η μπάλα είναι... στα πόδια της διοίκησης. Είναι άξιον απορίας πώς θα αντιδράσει ο πρόεδρος Αντρέας Σάντης, στα νέα τερτίπια του.χαρισματικού μεν παίκτη, αλλά πολύ ιδιόρυθμου και απείθαρχου την ίδια στιγμή, έχοντας φέτος "ταλαιπωρήσει" πολύ την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας του.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2024 - 11:17

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.