Ανόρθωση: Αιχμές Γκαγιέγκο για τα οικονομικά, ενόχληση διοίκησης και συνάντηση με τον Ισπανό κόουτς

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του κόουτς Γκαγιέγκο : «Μια βλακώδης αποβολή, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Για μένα είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην επαγγελματική μου καριέρα. Δεν είμαι εδώ για να κρύψω τις ευθύνες μου». Ενοχλημένη η διοίκηση, κάλεσε τον Ισπανό κόουτς σε συνάντηση, να δώσει εξηγήσεις.

« Είχαμε υπόψη μας ότι θα ηταν ένας δύσκολος χρόνος όσον αφορά το οικονομικό, όχι τόσο δύσκολος όσο τελικά ήταν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που παίρναμε στην αρχή της χρονιάς.

Υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, καθημερινά δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Και δηλώσεις, που πιθανό να κοστίσουν στον Ισπανό τεχνικό, καθώς ενοχλημένη η διοίκηση Αντρέα Σάντη, τον κάλεσε σήμερα για εξηγήσεις, στην παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Αντόνιο Πριέτο.

«Ενημερώνουμε πως ο προπονητής της ομάδας μας κ. Νταβίντ Γκαγιέγο έχει κληθεί σε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας (11/1) ώστε να δώσει διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Πάφο, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στον τύπο. Η συνάντηση θα γίνει στην παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Αντόνιο Πριέτο. Οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση θα γίνει μετά το πέρας της συνάντησης, εάν και εφόσον χρειαστεί».

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαρτίου 2024 - 11:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.