Απόλυτη κυριαρχία Βερστάπεν και στη Τζέντα

Σαν σε περίπατο και στη Σαουδική Αραβία για Ρεντ Μπουλ και Μαξ Βερτσάπεν καθώς κέρδισαν με άνεση για δεύτερο σερί αγώνα και κατέγραψαν ξανά το 1-2

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Βερστάπεν έκανε το 2 στα 2 στις νίκες καθώς κέρδισε άνετα και στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Σπουδαίο επίτευγμα από τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος ανέβηκε για 100η φορά στο βάθρο μόλις στα 26 χρόνια του. Ο Ολλανδός πρωταθλητής δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και τον ολοκλήρωσε σε ρυθμό βόλτας, με συνοδηγό του Σέρχιο Πέρεζ να παίρνει το ίδιο άνετα τη δεύτερη θέση. Ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari εξασφάλισε το βάθρο, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν η έξοδος του Λανς Στρολ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της Aston Martin και χτύπησε με δύναμη στις μπαριέρες μετά την ολοκλήρωση του 7ου γύρου.

Στις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης ακολούθησαν οι Πιάστρι, Αλόνσο, Ράσελ, Μπέρμαν, Νόρις, Χάμιλτον και Χούλκενμπεργκ.

Επόμενος αγώνας σε δύο εβδομάδες, το 3ήμερο 22-24 Μαρτίου, είναι το GP Αυστραλίας.

Συντάκτης: Στέφανος Αδάμου

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαρτίου 2024 - 16:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.