Πετόσφαιρα Γυναικών: Το Πανεπιστήμιο Κύπρου όλο και πιο κοντά στον τίτλο!

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει την προσπάθεια του προς τον φετινό τίτλο του Πανεπιστημιακό πετοσφαιρικού πρωταθλήματος γυναικών το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τα κορίτσια του Φαούτα κέρδισαν με 3-0 (25-20, 25-14, 25-18) το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Κύπρου και παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος με μόλις δύο βαθμούς από το δεύτερο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τα κορίτσια του Τεπάκ να βάζουν πολύ δύσκολα στις γηπεδούχες. Με πιο καθαρό μυαλό, πιο σωστές αποφάσεις και περισσότερες επιλογές το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε το πρώτο σετ και τη ψυχολογία για τα επόμενα. Μπαίνοντας στο δεύτερο σετ, το κρατικό Πανεπιστήμιο δεν ήθελε να βάλει το παιχνίδι σε περιπέτειες μπήκε δυνατά και πολύ πιο εύκολο από το πρώτο σετ μεγάλωσε τη διαφορά του. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, τα κορίτσια της Παντέλη συνέχισαν την προσπάθεια τους, πάλεψαν, αλλά ήταν αδύνατον να πάρουν σετ από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Frederick και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ορίστηκε να γίνει στις 29 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου. Την ερχόμενη αγωνιστική, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φιλοξενεί το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο (18:00, αίθουσα Αγίου Δομετίου) και το Frederick το Πανεπιστήμιο Κύπρου (21:00, Λύκειο Αγίου Αντωνίου).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6 5 1 17-4 16

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6 5 1 15-8 14

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6 3 2 11-11 8

FREDERICK UNIVERSITY 5 2 3 10-9 7

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6 0 5 0-18 0

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2024 - 10:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.