Ώρα πλει - οφς με Ομόνοια - Νέα Σαλαμίνα και Παφιακός - Ανόρθωση

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ παίζουν για τις θέσεις 5-7

Ώρα πλέί-οφς στο 53ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Tην Παρασκευή στις 20:00 θα αρχίσει η προημιτελική φάση των πλέί-οφς με τη διεξαγωγή δυο αγώνων.

Στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στον πρώτο αγώνα. Οι «πράσινοι» προηγούνται 2-0 στις νίκες και ψάχνουν την Τρίτη νίκη ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους Τελικούς.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ πάει στη Λευκωσία με στόχο τη νίκη, να μειώσει σε 1-2 τις νίκες και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η πρόκριση στους Τελικούς κρίνεται στις 4 νίκες.

Στους αγώνες της κανονικής διάρκειας η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε την 6η αγωνιστική 2-3 στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» και 3-2 στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Στην Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ υποδέχεται την ΑΝΟΡΘΩΣΗ σε ένα πολύ αμφίρροπο αγώνα. Οι Παφίτεε προηγούνται με 2-0 στις νίκες και θα διεκδικήσουν την 3η νίκη για να κάνουν βήμα  Τελικών.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ πάει στην Πάφο για να ανατρέψει τα δεδομένα, να μειώσει 1-2 και να φέρει τη σειρά στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» για την ισοφάριση στις νίκες.

Η πρόκριση στους Τελικούς κρίνεται στις 4 νίκες.

Στην 7η αγωνιστική ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ επικράτησε 2-3 στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» και την 14η αγωνιστική 3-0 στην Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

ΘΕΣΕΙΣ 5-7

Κρίσιμο αγώνα θα δώσουν στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ για τις θέσεις 5-7. Οι δυο ομάδες μαζί με την Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ που έχει ρεπό θα παλέψουν για την αποφυγή της 7ης θέσης που θα αναγκάσει μια εκ των τριών να παίξει την παραμονή της με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Β Κατηγορίας Ανδρών.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ και ΑΠΟΕΛ θα παλέψουν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αγώνα όπως προμηνύεται για την αποφυγή της 7ης θέσης γι’αυτό η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δυο ομάδες.

Στην 6η αγωνιστική η ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ επικράτησε 2-3 στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και την 13η 3-0 στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ».

Η βαθμολογία

  1. Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. 4-8 18-27 13
  2. ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (12 Αγ.) 02-10 15-32 08
  3. ΑΠΟΕΛ 01-11 09-35 03

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2024 - 09:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.