Η ΑΕΛ πήρε το παιχνίδι με τον Οθέλλο με 3-0

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης κατακύρωσε τον αγώνα πρωταθλήματος Οθέλλου-ΑΕΛ, με σκορ 3-0 υπέρ της ΑΕΛ.Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» και δεν άρχισε ποτέ λόγω της μη έγκαιρης άφιξης του γιατρού στο γήπεδο.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Λεμεσού έφτασε τους 29 βαθμούς, έχοντας μειώσει έτσι τη διαφορά από τη Νέα Σαλαμίνα, που βρίσκεται στην 9η θέση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

*Καταγγελία κατά του Οθέλλου γιατί δεν φρόντισε ως όφειλε, να υπάρχει προσοντούχος ιατρός σταδίου στο γήπεδο για τον αγώνα, γεγονός που προκάλεσε την μη έναρξη του αγώνα από τον διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 48.1 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2023/2024 περιόδου 2023-2024 στον μη διεξαχθέντα αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΕΛ Λεμεσού/28.01.2024 (21η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΕΛ Λεμεσού/28.01.2024 (21η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΑΕΛ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2024 - 20:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.