Ένα ημίχρονο-«φωτιά» ήταν αρκετό για τον Άρη για να... πιάσει τετράδα! (στιγμιότυπα)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΡΗΣ 2-3

Αν και αγχώθηκε στο τέλος ο Άρης πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε με 3-2 της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σκοράροντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος με τους Καζού (13′), Μπένγκστον (25′) και Γκομίς (35′).

Από το σημείο του πέναλτι μείωσε η Ανόρθωση με τον Καστέλ στο 57' και στο 90+4'.

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Μακούν, Κορέια, Τιουνέ (46′ Ιωάννου), Τεχέρα, Φερέιρα (74′ Γκασαμά), Περέα (90’+6 Κάργας), Τσίκο, Καστέλ.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Ζάντρο, Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού, Νίκολιτς, Σόκε, Μαγιαμπέλα (46′ Σεμέδο), Μπέγκντσον (66′ Μοντνόρ), Γκομίς (Κοκόριν), Σάβο (78′ Μάτισικ).

Σκόρερ: Καστέλ 57′ (πέν.) 90+4/ Καζού 13′, Μπένγκστον 25′, Γκομίς 35′

Κίτρινες: Τιουνέ, Μακούν, Τσίκο / Ζάντρο, Γιαγκό, Μάτισικ

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Μαρτίου 2024 - 01:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.