Μπεν Σιμόν: "Μου αρέσει η λέξη νοκ άουτ, να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας"

Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ στο διαδίκτυο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Σιμόν:

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα;

«Μου αρέσει η λέξη νοκ-άουτ. Είναι κύπελλο. Είναι διαφορετικό. Είναι μια διαφορετική αποστολή αλλά είμαστε προετοιμασμένοι.Πρέπει να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο σκέψης μας. Δεν υπάρχει χρόνος να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Βρισκόμαστε στη μέση μιας πολύ φορτωμένης περιόδου και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα είναι ένα πολύ δύσκλολο παιχνίδι. Αλλά είναι ένας αγώνας κυπέλλου. Πιστεύω λοιπόν ότι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι».

Μετά το παιχνίδι με την Πάφο μιλήσατε για μια διαφορετική αποστολή. Αλλά πάντα με τον ίδιο στόχο, σωστά;

«Σίγουρα. Βλέπουμε σε αυτό το κύπελλο έναν πολύ σημαντικό δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου. Οπότε το βλέπουμε επίσης ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι μια πολύ διαφορετική αποστολή αλλά θα πάμε πολύ προετοιμασμένοι. Ξέρω αυτά τα παιδιά. Καταφέρνουμε συνέχεια να μείνουμε με τα πόδια στο έδαφος και πρέπει να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο για εμάς».

Με λίγες μέρες προετοιμασίας, αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα για το παιχνίδι;

«Όλοι έχουν λίγες μέρες. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για αυτό, γιατί όλοι έχουν τις ίδιες μέρες να προετοιμαστούν. Έχουμε λίγα προβλήματα. Ίσως ο Γκιούρτσκο είναι εκτός. Θα δούμε με τον τραυματισμό. Αλλά νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι για εμάς».

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 15:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.