Κυριάκος Δημητρίου - ΑΕΚ: "Ζητάμε ίση μεταχείριση, έπρεπε να οριστεί ξένος ρεφ και στο δικό μας παιχνίδι"

Γραπτή δήλωση από τον Κυριάκο Δημητρίου μετά την ανακοίνωση του Απόλλωνα. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ ζήτησε όπως αλλάξει ο διαιτητής Μενέλαος Αντωνίου στο παιχνίδι κυπέλλου ενώ οι γαλάζιοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την κίνηση της ομάδας της Λάρνακας με ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά:

«Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα θέμα με τον Απόλλωνα. Ούτε με τον Μενέλαο Αντωνίου, που είναι ένας καλός διαιτητής.

Εμείς αυτό που ζητήσαμε και απόστείλαμε την επιστολή χθες, μόλις είδαμε την ανακοίνωση των ορισμών είναι ίση μεταχείριση για όλα τα Σωματεία. Ο καθένας αντιλαμβάνεται το δίκαιο του αιτήματος και δεν έχει να κάνει με την αντίπαλη ομάδα.

Από την στιγμή που στα άλλα δύο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, έπρεπε να συμβεί το ίδιο και στο δικό μας. Ουσιαστικά με το να μην οριστεί ξένος διαιτητής σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα, αντί να εξαλείψουμε την προκατάληψη, την συντηρούμε.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Απολλωνα, ένα 24ωρο περίπου πριν το μεταξύ μας παιχνίδι. Και εμείς ευελπιστουμε ότι η διαιτητική ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημαντικής αυτής αναμέτρησης και θα διεξαχθεί ένας αγώνας διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου»

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 14:34

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.