Κορυφαία κούρσα τριετίας για τον Μίλαν Τραϊκοβιτς στη Μαδρίτη

Την καλύτερη κούρσα του τα τελευταία τρία χρόνια, πριν από μεγάλη διοργάνωση, έκανε χθες βράδυ ο Μίλαν Τράικοβιτς, μετέχοντας στον απευθείας τελικό των 60μ. με εμπόδια στο «χρυσό» διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου στη Μαδρίτη, που έμοιαζε περισσότερο σαν τελικός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη έφυγε καταπληκτικά από τον βατήρα και διατήρησε καλό ρυθμό μέχρι το τέλος, τερματίζοντας στην 4η θέση με 7.59. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2019 τρέχει για πρώτη φορά κάτω από τα 7.60 από τις 20 Μαρτίου 2022 και τον φανταστικό ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου, όπου με 7.53 μπήκε εντυπωσιακά στον τελικό, και αναδείχθηκε εκεί 7ος παγκόσμιος πρωταθλητής. Με την εμφάνισή του στη Μαδρίτη, ο Τράικοβιτς δείχνει πως, με βελτίωση της ταχύτητάς του στα τελευταία μέτρα, μπορεί να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκόβης, στις 2 Μαρτίου. Για τον Μίλαν Τράικοβιτς είναι πολύ σημαντική η σταθερότητα που δείχνει στις κούρσες του και το ότι πηγαίνει πανέτοιμος σωματικά στη Γλασκόβη, εκεί όπου το 2019 πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Στην ίδια διοργάνωση, νωρίτερα, η Ολίβια Φωτοπούλου έκανε την τελευταία κούρσα της στον κλειστό στίβο στο 2024, μετέχοντας στη 2η Ημιτελική σειρά των 60μ., στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, σε μια σειρά που κρίθηκε στο «νήμα», τερμάτισε στην 5η θέση με 7.31 και κατέλαβε συνολικά την 9η θέση, μένοντας εκτός της πρώτης εξάδας που έτρεξε αργότερα στον τελικό.

ΠΗΓΗ: ΚΟΕΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Φεβρουαρίου 2024 - 08:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.