Πετρίδης: "Δεν θα θυσιάσω τα έξι εκατ. ευρώ για το ένα του Ντάλσιο, ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με Σα Πίντο"

Στο podcast pro show μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, κάνοντας αναφορά για τη φετινή πορεία της ομάδας, τον Σα Πίντο, τον Ντάλσιο και φυσικά το όνειρο του ιδιόκτητου γηπέδου που παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως τον επόμενο μήνα (Μάρτιο) ακολουθούν οι ανακοινώσεις και οι υπογραφές με τον Ντίνο Ιορδάνους για το ιδιόκτητο γήπεδο. Ανέφερε πως έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις με τον Σα Πίντο, τον οποίο αποθέωσε για την δουλειά του.

Τι είπε για τον Ντάλσιο:

«Για τον Ντάλσιο ήρθε και επίσημη πρόταση. Έχει και δυο μήνες που το συζητάμε.Ξεκίνησε από 250.000 η προσφορά για τον ποδοσφαιριστή από αρχές Δεκεμβρίου, τέλη Νοεμβρή . Με το χειρισμό που κάναμε, η πρόταση σήμερα είναι 1 εκατομμύριο. Μέχρι την Πέμπτη, Παρασκευή ήταν στις 800.000. Το Σάββατο πρώι είχαμε μια συνάντηση οι αντιπροέδροι, με τον προπονητή μας. Ο προπονητής μας είπε ότι αγωνιστικά τον θέλω, αλλά οι απόφαση είναι δική σας. Δεν μπορώ να μην πουλήσεις, να στερηθείς οποιοδήποτε εισόδημα. Φεύγοντας από τη συνάντηση που είχαμε με τον προπονητή, συνομίλησα με τους αντιπροέδρους μου, αξίωσα περισσότερο ποσό από την ομάδα αν ήθελε πραγματικά. Η ομάδα έδωσε ακόμα 100.000. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να πω ότι θα παραχωρηθεί ο Ντάλσιο. Είναι όχι. Είναι οριστικό όχι, εκτός αν έρθει κάτι εξωφρενικό. Και πάλι όμως σαν διοίκηση και σαν πρόεδρος θα προβληματιστώ, γιατί πάση θυσία ο στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα ούτως ώστε να εξασφαλίσει τους ομίλους του Κόνφερνς Λιγκ, που είναι περίπου στα 6 εκατομμύρια και δεν θα θυσιάσω 1 εκατομμύριο για τα έξι."

Τι είπε για τον Σπιλέφσκι:

"Δεν θέλω να ανάψω τα αίματα γιατί ο Άρης είναι ο άμεσος ανταγωνιστής για το πρωτάθλημα, αλλά να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ και να σέβεται περισσότερο όπως τον σεβόμαστε και εμείς. Δεν είναι τυχαίο που κάθε αγώνα δέχεται κίτρινη κάρτα. Ας δει τη δική του συμπεριφορά και το πως συμπεριφέρεται ο ΑΠΟΕΛ είναι δική μου ευθύνη, δεν είναι δική του"

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Φεβρουαρίου 2024 - 10:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.