Δεν υφίσταται θέμα πώλησης του Ντάλσιο με τα σημερινά δεδομένα

Ο Αφρικανός βρέθηκε στο στόχαστρο ρωσικής ομάδας. Πως έχουν τα δεδομένα σήμερα 20 Φεβρουαρίου.

Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δέχθηκε επίσημη πρόταση (900.000) για τον Αφρικανό από ομάδα της Ρωσίας. Η Αχματ Γκρόζνι έστειλε πρόταση στα γραφεία της εταιρείας αλλά αυτή έπεσε στο "κενό".

Το ποσό δεν ήταν αρκετό για να δελεάσει τον ΑΠΟΕΛ και να πει το "ναι" στην πώληση του Ντάλσιο.

Ο σημαντικός μέσος κρίνεται απαραίτητος στην προσπάθεια που θα γίνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα ο Ντάλσιο συνεχίζει κανονικά στον ΑΠΟΕΛ, αν τώρα η Άχματ επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση ίσως αλλάξουν τα δεδομένα αλλά η πρόθεση της Διοίκησης είναι η ομάδα να μην αποδυναμωθεί. Να σημειωθεί πως το μεταγραφικό παράθυρο στην Ρωσία κλείνει στις 22 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που εκπνέει το καλοκαίρι θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας αλλά το κάθε πράγμα στην ώρα του.

Αυτό που απασχολεί άπαντες στον Αρχάγγελο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2024 - 12:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.