Στα "κόκκινα" της Ferrari ο Λούις Χάμιλτον

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα ένα Λούις Χάμιλτον μετακομίζει στην Φερράρι από το 2025. Θα πάρει 1200 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια. Πρόκειται για μια είδηση που έκανε αίσθηση αφού ο Βρεττανός αποχωρεί από την Μερσεντές μετά από 12 χρόνια στην ηλικία των 39 ετών.

Ενεργοποιώντας μια επιλογή στο συμβόλαιό του θα αποχωρήσει από τη Mercedes στο τέλος της σεζόν και θα οδηγήσει το κόκκινο μονοθέσιο δίπλα στον Charles Leclerc.

Ο μονεγάσκος είχε υπογράψει πριν από μια εβδομάδα με την ομάδα του Μαρανέλλο νέο πολυετές συμβόλαιο.

Από την πλευρά του ο Βρετανός αναμένεται να ενταχθεί στη Ferrari το 2025 σε μια κίνηση έχει συζητηθεί.

Ο Χάμιλτον σε δήλωση είπε ότι πρόσφερε το 100% των δυνάμεων του στην Mercedes και θα κάνει το ίδιο και για την νέα χρονιά.

Ο 39χρονος Βρετανός θα αντικαταστήσει τον Ισπανό Carlos Sainz.

Ο Χάμιλτον είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός της Φόρμουλα ένα και η Ferrari η παλαιότερη και η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Φόρμουλα ένα.

Πάντος η νέα συνεργασία της Ιταλικής μάρκας εκτόξευσε την αξία των μετοχών της κατά 7 δισεκατομμύρια δολάρια και πλέον από συνολικά 62 η αξία τους ανέβηκε στα 69 δισεκατομμύρια δολλάρια.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Φεβρουαρίου 2024 - 20:14

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.