Ο Πονς π(ε)ήρε την ΑΕΚ από το χέρι και συνεχίζει απτόητη ! (βίντεο)

ΑΕΚ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0

Νικήτρια στο ντέρμπι του Σαββάτου ήταν η ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι επικράτησαν της Ανόρθωσης με 1-0.

Ο Πέρε Πονς πέτυχε το γκολ της νίκης στο 48ο λεπτό. Ο Ισπανός μέσος σκόραρε με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Γκιούρτσο.

Στο -1 συνεχίζει η ΑΕΚ από τον 2ο Άρη, στο -5 από την 5η Ομόνοια η «Κυρία».

AEK (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιούνκου, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Σάντσες (75′ Τόμοβιτς), Λέδες, Πονς, Ντίμερς (86′ Λόπες), Τόνγκια, Γκιούρτσο (69′ Φαράζ), Σολ (75′ Σάντος).

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Αντωνίου (86′ Τζούλιους), Κορρέα (74′ Φερέιρα), Μαρμούκ, Κορέια (61′ Κίκο), Ιωάννου (88′ Χρυσοστόμου), Μακούν, Τεχέρα, Τσίκο, Περέα, Γκασάμα.

Σκόρερ: Πονς 48′ / –

Κίτρινες: Λέδες / –

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2024 - 21:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.