Ο Εθνικός απέδρασε με βαθμό από τη Λεμεσό! (βίντεο)

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0

Ο Απόλλωνας εξήλθε ισόπαλος 0-0 με τον Εθνικό στο στάδιο «Άλφα-Μέγα». Οι γαλάζιοι θα μπορούσαν στο τέλος να έπαιρναν το τρίποντο όμως ο Μπογκαντίνοφ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Απόλλωνας είχε βέβαια και στο μυαλό του τον αγώνα κυπέλλου με τη συμπολίτισσα ΑΕΛ.

Ο Εθνικός ανέβηκε στους 26 βαθμούς και απέχει δέκα από την επικίνδυνη ζώνη.

Το συγκρότημα του Ματσίν ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του φετινού μαραθωνίου με 38 πόντους.

Απόλλων (Πάμπλο Μάτσιν): Λέουβενμπεργκ, Αρτεάν (73′ Βαλμπουενά), Εκπολό, Άδωνης, Παναγιώτου, Νταρίκουα, Ντ. Σπόλιαριτς, Κολ (73′ Χ. Κυριάκου), Πέρετς, Κοστάκε (73′ Κλέιν), Ποντικός.

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Μπογκατίνοφ, Λομοτέι, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Ντε Ιριόντο (76′ Λίπτσκι), Κ. Ηλία, Αγγελόπουλος, Μεσκίντα (67′ Μπέκερ), Πεχλιβάνης, Μ. Ηλία (67′ Χριστοφή), Καμπρέρα (76′ Ιωαννίδης)

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2024 - 21:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.