Η Team Jalen κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά των Rising Stars

Η ομάδα του Τζέιλεν Ρόουζ κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά των «ανερχόμενων αστέρων» ("Rising Stars"), το οποίο διεξήχθη στο "Gainbridge Fieldhouse" της Ινδιανάπολης, στο πλαίσιο του 73ου All-Star Game του NBA.

Η "Team Jalen" νίκησε στον τελικό με 26-13 την "Team Detlef", στον πάγκο της οποίας καθόταν ο Ντέτλεφ Σρεμπφ και το ρόστερ της οποίας συγκροτούσαν παίκτες από την G League. Οι νικητές έφτασαν σχετικά εύκολα στην τελική επικράτηση, καθώς, αφού ο Όσκαρ Τσιέμπουε μείωσε σε 16-13 για λογαριασμό της "Team Detlef", η "Team Jalen" έκανε σερί 10-0 και πανηγύρισε τη νίκη και τον τίτλο. Με τον νικητή της καταληκτικής αναμέτρησης να κρίνεται στους 25 πόντους, ο Τζόρνταν Χόκινς των Νιου Ορλίνς Πέλικανς «έγραψε» με τρίποντο το 23-13, ενώ με νέο τρίποντο ο Τζέιλεν Ουίλιαμς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ διαμόρφωσε το τελικό 26-13.

Ο γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Μπένεντικτ Μάθουριν, αναδείχθηκε MVP του τουρνουά, κυρίως χάρη στους 18 πόντους που πέτυχε στον πρώτο ημιτελικό. Εκεί η "Team Jalen" επιβλήθηκε 40-35 της "Team Tamika", στον πάγκο της οποίας καθόταν η Ταμίκα Κάτσινγκς.

Στον δεύτερο ημιτελικό η "Team Detlef" επικράτησε της "Team Pau" του Πάου Γκασόλ με 41-36.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2024 - 08:58

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.