Ήταν Κυρία στο ντέρμπι εξάδας και βλέπει τελική ευθεία! (στιγμιότυπα)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

Η Ανόρθωση επικράτησε του Απόλλωνα με 2-0 και βρίσκεται στο -2 από την Ομόνοια, με αγώνα λιγότερο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με σχεδόν των ίδιο αριθμό τελικών προσπαθειών. 12 για την Ανόρθωση, 14 για την Απόλλωνα. Βέβαια, η Ανόρθωση αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κάργα στο 38ο λεπτό, προτού αποβληθεί και ο Σάντος για τον Απόλλωνα με απευθείας κόκκινη στο 90’+5.

Για την ομάδα της Αμμοχώστου σκόραρε ο Καστέλ στην εκπνοή του πρώτου μέρους και επίσης στο φινάλε του δεύτερου ο Τσίκο με πέναλτι.

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια, Τιουνέ (87′ Ιωάννου), Τεχέρα, Φερέιρα (60′ Παρούτης), Τσίκο, Καστέλ (87′ Αντωνίου), Γκασαμά (41′ Μακούν).

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Νταρίκουα, Πέρετζ (68′ Κολ), Μαλεκκίδης, Χ. Κυριάκου (75′ Σπόλιαριτς), Αρτεάν, Βαλμπουενά (68′ Σάντος), Σαγκάλ (68′ Κοστάκε), Μάρκες, Μπακένγκα (80′ Φιλιώτης).

Σκόρερ: Καστέλ 45’+1, Τσίκο (πεν.) 90’+2 / –

Κίτρινες: Τσίκο / Μαλεκκίδης, Νταρίκουα, Εκπολό, Σπόλιαριτς

Αποβολές: Κάργας 39′ / Σάντος 90’+5

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Φεβρουαρίου 2024 - 06:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.