Πέρασε "αέρας" από την Περιστερώνα η Νέα Σαλαμίνα (στιγμιότυπα)

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα της Αμμοχώστου.

Κυριαρχική και αποτελεσματική η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε άνετα με 3-0 την Δόξα.

Η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου με σκόρερ τους Μπεχαράνο, Νάρσιγκ και Μιγκελίτο πέρασε εύκολα από την έδρα της ουραγού Δόξας.

Στους 34 βαθμούς ανέβηκε η Νέα Σαλαμίνα, στους 12 έμεινε η Δόξα.

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Προβυδάκης, Πούριτς (56′ Ναμπί), Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου, Χ. Κυριάκου, Φοφανά, Αλσέους, Τρούγιτς, Χάνι, Ασάντε.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Κίσσας, Σεργίου, Ντιακιτέ, Γουανίνι, Λέουκο, Μπεχαράνο, Καρλίτος (63 Φράγκος), Μιγκελίτο, Παπαγεωργίου (63′ Κονέ), Νάρσινγκ, Ντουρμισάι.

Σκόρερ: – / Μπεχαράνο 27′, Nάρσινγκ 39′, Μιγκελίτο 42′

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Κατωκοπιά / Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης»

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος

Β’ Βοηθός: Ιακώβου Χαράλαμπος

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Φεβρουαρίου 2024 - 20:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.