Με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς στον ΑΠΟΕΛ ο Σιπριάνο

Ο Βραζιλιάνος υψηλόσωμος στόπερ έρχεται με μορφή δανεισμού από την Φλουμινένσε.

Ο Σιπριάνο προσθέτει βάθος στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Το Sports.Rik.cy σας ενημέρωσε για το προδιαγραφόμενο ντιλ των γαλαζοκιτρίνων με την Φλουμινένσε.

Αναλυτικά...

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία δανεισμού με την βραζιλιάνικη Fluminense, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή João Luiz da Silva Cipriano.

Ο δανεισμός θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή, το καλοκαίρι.

O Cipriano, είναι γεννημένος στις 09/11/2002 (21 ετών) και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1,97 εκατοστά.

Καλωσορίζουμε τον Cipriano, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους, με την ομάδα μας.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Φεβρουαρίου 2024 - 09:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.