«Νυστέρι» για Καρβαχάλ, υπέστη ρήξη χιαστών

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο η νίκη της «βασίλισσας» επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ στο δεξί γόνατο.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο στις καθυστερήσεις του ματς, ύστερα από «μονομαχία» του με τον μέσο της Βιγιαρεάλ, Γέρεμι Πίνο, επιβεβαίωσε ότι υπέστη ρήξη χιαστών και πως θα υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Επιβεβαιώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός στους χιαστούς, θα πρέπει να υποβληθώ σε επέμβαση και να μείνω εκτός γηπέδων για μερικούς μήνες» έγραψε ο Καρβαχάλ στον λογαριασμό του στο Instagram, ποστάροντας παράλληλα τη φωτογραφία του μέσα σε ένα ασθενοφόρο, και συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να αρχίσω την διαδικασία της αποκατάστασης και να επιστρέψω σαν... θηρίο. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, αισθάνομαι ότι με αγαπάτε πάρα πολύ».

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2024 - 14:11

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.