Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα 3-1: Τριάρα για την Κυρία στο βαρωσιώτικο ντέρμπι (βίντεο)

Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση που επιβλήθηκε της Νέας Σαλαμίνας στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με 3-1 και ανέβηκε στους 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πέτυχαν τρία γκολ, με σκόρερ τους Χρυσόπουλο (24′), Κονσεϊσάο (36′) και Αρτυματά (38′).

Για τη Νέα Σαλαμίνα, που έμεινε στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς μείωσε στο 76ο λεπτό ο Φράγκος.

Για την 7η αγωνιστική, η Ανόρθωση φιλοξενείται από την ΑΕΚ (20/10), ενώ η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ΑΕΛ (21/10).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Ζίφκοβιτς, Κονσεϊσάο, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος, Μουγκαμπί, Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Σ. Χαραλάμπους (59′ Κριχόβιακ), Ίλιεφ (59′ Παρούτης), Λόπες.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέουκο, Μπεχαράνο, Μιγκελίτο, Γκμπελέ (46′ Φράγκος), Νάρσινγκ, Φερνάντες (46′ Μπαχάσα), Βέλλιος (46′ Ντουρμισάι).

Σκόρερ: Λόπες 24′, Κονσεϊσάο 36′, Αρτυματάς 38′ / Φράγκος 76′

Κίτρινες: Χρυσόπουλος, Χρυσοστόμου / Ντουρμισάι

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

Β’ Βοηθός: Χαραλάμπους Π. Γιώργος

4ος: Λιοτατής Νικόλας

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββα

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Οκτωβρίου 2024 - 21:11

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.