ΑΕΛ-Εθνικός 5-2: Πεντάρα στο πάρτι γενεθλίων του "Άλφαμέγα" (βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι με συγκινήσεις και ανατροπές, η ΑΕΛ γιόρτασε τα 94α γενέθλιά της επικρατώντας με 5-2 του Εθνικού Άχνας στο Στάδιο Αλφαμεγα για την 6η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντρέας Μακρής που πέτυχε χατ τρικ. Oυεντραόγκο στο 31′ και Στόλνικ 45′, είδαν ακόμη δίκτυα για τους "γαλαζοκίτρινους", που ανέβηκαν στην 6η θέση και τους 9 βαθμούς.

Ο Εθνικός παραμένει στην 11η θέση με 5 βαθμούς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Κρις Κόλμαν): Μπράγκα, Φιλιώτης, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Νεοφύτου (60′ Ιμανισίμουε), Μάμας (75′ Μπαμπόνγκ), Μεγιάδο, Τοκού (83′ Γερολέμου), Σίνγκ, Λεσοβόι (60′ Ζαχαρίου), Ρομπέρτα (60′ Μακρής).

Εθνικός (Νταβίντ Μπαντία): Φλόρες, Στυλιανού (70′ Παναγιώτου), Λομοτέι, Μπαχανάκ, Οφόρι, Ντε Ιριόντο (79′ Σάντι), Γκονζάλεζ (59′ Σαντάνα), Ιωάννου (70′ Σόμπιεχ), Μπονέτο, Αντερέγκεν (79′ Αρκάδια).

Σκόρερ: Oυεντραόγκο 31′, Στόλνικ 45′, Μακρής 62′, 68′ / Γκονζάλεζ 3′, Αντερέγκεν 48′

Κίτρινες: 22′ Μάμας, 65′ Κόλμαν, Γερολέμου 90+4′ / 69′ Στυλιανού

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Στυλιανού Μάριος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Οκτωβρίου 2024 - 21:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.