Στην ΑΕΛ ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο γυναικείο μπάσκετ

Η ΑΕΛ κατέκτησε το ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών, επικρατώντας της Αναγέννησης με σκορ 67-50, προσθέτοντας ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της. Αυτή ήταν η ενδέκατη κατάκτηση του Super Cup στην ιστορία της ΑΕΛ

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Πέτρα Όρλοβιτς, που είχε εξαιρετική παρουσία με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα της σε μια καθοριστική νίκη.

Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στον αγώνα, επιδεικνύοντας πάθος και ένταση, και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα έως το 17’, όταν η ΑΕΛ ισοφάρισε με βολή της Morehouse (21-21). Στο ίδιο λεπτό, η ΑΕΛ πέρασε μπροστά για πρώτη φορά με 23-21.

Η ομάδα της Γερμασόγειας αντέδρασε άμεσα και πήρε ξανά το προβάδισμα με 25-23, διατηρώντας την πίεση. Το προβάδισμα της Αναγέννησης παρέμενε μέχρι το 29’, όταν το λέι απ της Όρλοβιτς γύρισε το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΛ με 41-39.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και έπαιξε πιο επιθετικά, ανοίγοντας σημαντικά τη διαφορά στο σκορ. Η οργανωμένη άμυνα και η αποφασιστικότητα στην επίθεση επέτρεψαν στην ΑΕΛ να επικρατήσει τελικά με 67-50, κατακτώντας το ενδέκατο ΟΠΑΠ Super Cup στην ιστορία της.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-17, 25-31, 43-39, 67-50

ΑΕΛ (Άνθια Παπαδούρη & Μιχάλης Κουνούνης)

Morehouse 19, Παπαδούρη 4, Mandic 2, Όρλοβιτς 22, Ράτσα 4, Κωνσταντίνου, Στυλιανίδη 12 (2), Γεωργίου, Μαυρουδή, Αντωνίου, Δ. Παπαλλά, Οικονομίδου 4.

Αναγέννηση (Ηρακλής Πιττάκας)

Kounkou 16 (4), Τσενακλίεβα 18 (1), Νικολακοπούλου 2, Κυριάκου 2, Markovic 12, Α. Πάγκαλος, Τρύφωνος, Σοφοκλέους, Ελευθεριάδου, Σούμπρα, Παυλίδου.

ΠΗΓΗ ΚΟΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Οκτωβρίου 2024 - 10:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.