Χαρακίρι και γκέλα στο φινάλε για ΑΠΟΕΛ

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε το ΑΠΟΕΛ μιας και είχε όλα τα δεδομένα υπέρ του αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε γκολ μαχαιριά από την Σάμροκ Ρόβερς (1-1) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξεκινήσει νικηφόρα στην League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρώτο μέρος οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι αλλά δεν εκμεταλλεύθηκαν την υπεροχή τους. Στο δεύτερο μέρος η Σάμροκ Ρόβερς έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μιας και ο Φαρούγκια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ΑΠΟΕΛ οκτώ λεπτά αργότερα εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε με τον Λαΐφη να σκοράρει αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει και σε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη με αποτέλεσμα οι Ιρλανδοί να μείνουν στο ματς.

Και στο τέλος το πλήρωσαν μιας και ο Watts στο 90+2΄ σκόραρε από στημένη φάση και σόκαρε το ΑΠΟΕΛ που έχασε δυο βαθμούς μέσα από τα χέρια του.

Εντεκάδες:

Shamrock Rovers: Pohls, Cleary, Lopes, Grace, Honohan, Poom, O'Neill, Farrugia, Mandroiu, Nugent, Kenny.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Τεχέρα, Ελ Αραμπί, Μαρκίνιος, Σούσιτς, Αμπάνια, Κιντιγιά, Λαΐφης, Κοσταντίνφ, Ντογκαλά.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Οκτωβρίου 2024 - 00:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.