Εποχή Καμορανέζι με σούπερ έκπληξη: Καρμιώτισσα - Απόλλων 2-0

Η Καρμιώτισσα υποδέχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο τον Μάουρο Καμορανέζι στην τεχνική της ηγεσία. Νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα στο γήπεδο Αμμόχωστος – Επιστροφή στον εναρκτήριο αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Η ομάδα των Πολεμιδιών αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε ανοίγοντας το σκορ με τον Χρίστο Γιούση στο 33’ και ενώ προηγουμένως ο Απόλλωνας απείλησε ανεπιτυχώς την εστία του Επασί.

Με οργανωμένη άμυνα οι γηπεδούχοι δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι κοντά στην περιοχή τους και βρήκαν το δεύτερο γκολ στο 59’ με τον Ισπανό Χοσέ Πόθο και αφού νωρίτερα στην ίδια φάση είχε σημαδέψει το δεξί δοκάρι από το ύψος της περιοχής.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη για την Καρμιώτισσα και πρώτη έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με την οποία ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λεμεσού από την άλλη, υστέρησε σημαντικά και ως αποτέλεσμα δέχθηκε τη δεύτερη της ήττα, μετά από εκείνη της πρεμιέρας από την ΑΕΚ.

Με την επιστροφή από τη διακοπή λόγω των αγώνων του Nations League, η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο (19/10) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ενώ ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Ομόνοια 29ης Μαΐου (20/10).

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Οκτωβρίου 2024 - 21:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.