H FIFA θα εξετάσει αίτημα της Παλαιστίνης για αποκλεισμό του Ισραήλ

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA θα κληθεί να εξετάσει τους ισχυρισμούς για «διακρίσεις» που εγείρει η Παλαιστινιακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου (PFA) σε σχέση με τον πόλεμο στη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα (3/10) η παγκόσμια ποδοσφαιρική  ομοσπονδία.

«Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA θα λάβει εντολή να ξεκινήσει έρευνα για το υποτιθέμενο αδίκημα δημιουργίας διακρίσεων που διατυπώθηκε από την Παλαιστινιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία», ανέφερε η FIFA σε ανακοίνωσή της.

Η PFA είχε υποβάλει πρόταση  τον Μάιο να αποκλειστεί το Ισραήλ λόγω του πολέμου στη Γάζα, με τη FIFA να διατάσσει μια επείγουσα νομική αξιολόγηση.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Οκτωβρίου 2024 - 19:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.