Ο Μπέτο μπήκε στο 81' και στο 90'+5 χάρισε «χρυσό» βαθμό στην Έβερτον

Το γκολ του Άλεξ Ιβόμπι στο 61ο λεπτό έκανε τη διαφορά στο «Γκούντισον Παρκ» για 94 λεπτά, ωστόσο, την τελευταία λέξη στο ματς είχε ο Μπέτο. Ο 26χρονος επιθετικός από τη Γουϊνέα Μπισάου μπήκε στο παιχνίδι στο 81'  κιαι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για την Έβερτον «γράφοντας» το τελικό 1-1, για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Οι «εφοπλιστές» ήταν αυτοί που «καίγονταν» για το «τρίποντο» προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στο φινάλε τουλάχιστον δεν έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 32' δεν μέτρησε με την παρέμβαση του VAR το γκολ του 27χρονου Άγγλου επιθετικού της Έβερτον, Κάλβερτ-Λιούιν (οφσάιντ).

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Οκτωβρίου 2024 - 21:42

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.