Άρης-Νέα Σαλαμίνα 2-1: Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Άρη (βίντεο)

Μπορεί να συνάντησε δυσκολίες στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα, πήρε όμως τη νίκη με 2-1 και με την έκτη του νίκη στη σεζόν ανέβηκε στους 20 βαθμούς. Έβδομη ήττα για τη Νέα Σαλαμίνα που παρέμεινε στους 3.

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού, επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 2-1 στο Αλφαμέγα και πάτησε κορυφή, έχοντας αγώνα περισσότερο. Φοβερό και εντυπωσιακό το πρώτο ημίχρονο (κυρίως από πλευράς γηπεδούχων), ανιαρό και άτονο το δεύτερο.

Ο Άρης ξεκίνησε την αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι. Ήταν πραγματικά απολαυστικός με τη Νέα Σαλαμίνα να δείχνει ανήμπορη να ακολουθεί και να αντιδράσει. Τέσσερα γκολ σημείωσε το συγκρότημα του Σπιλέφσκι στο πρώτο μέρος, αλλά μόνο τα δύο μέτρησαν. Μέτρησε το 2ο, από τον Κβιλιτάια στο 12ο λεπτό και αυτό του Μπένγκστον στο 24ο. Ο Γεωργιανός αντικαταστάθηκε στο 32 από τον Κακόριν λόγω τραυματισμού. Η Νέα Σαλαμίνα, η οποία στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου, ήταν σε θέση άμυνας, βρήκε γκολ στο 28ο με τον Βέλλιο, γεγονός που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα στην επανάληψη. Κακός ρυθμός, λίγες φάσεις και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Μποάκι, Γκόλντσον, Ουρόσεβιτς, Καζού, Σαρφό, Στρούσκι (66′ Νίκολιτς), Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα (66′ Μοντνόρ), Γκομίς, Κβιλιτάια (30′ Κοκόριν)

Νέα Σαλαμίνα (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μελίσσας, Σεργίου, Μιχαήλ (70′ Ασεβέδο), Ντιακιτέ, Λέζιακς, Φράγκος (78′ Κατσιάρης), Μπαχάσα, Γκμπέλε (78′ Μιγκελίτο), Φερνάντες, Κουμπαρή, Βέλλιος.

Σκόρερ: Κβιλιτάια 12′, Μπένγκτσον 24′ / Βέλιος 28′

Κίτρινες: Γκομίς, Μαγιαμπέλα / Κουμπαρής, Βέλιος

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Χριστοφόρου Μάριος

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Οκτωβρίου 2024 - 21:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.