Διπλό με άρωμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός, έσωσε την παρτίδα ο ΠΑΟΚ, υποκλίθηκε στην Τσέλσι ο Παναθηναϊκός

Νίκη για τον Ολυμπιακό, "Χ' ο ΠΑΟΚ, συντριβή για τον Παναθηναϊκό, στους ψεσινούς αγώνες σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, αντίστοιχα.

Θρύλος στο Μάλμε με την δεύτερή του νίκη στη League Phase του Europa League και φουλ για πρόκριση ο Ολυμπιακός των έξι βαθμών, που παραμένει Ευρωπαίος. Τρεις μέρες μετά το κάζο με τον Λεβαδειακό, πέρασε νικηφόρα από την Σουηδία, δημιουργώντας ευοίωνες συνθήκες και για τη φετινή ευρωπαική του πορεία. ΜVP ο εξαιρετικός Ζέλσον Μαρτίνς, που έκανε σόλο-ασίστ στον Ελ Κααμπί στο γκολ. Σούπερ οι Ρέτσος, Μουζακίτης και Κοστίνια στο ανασταλτικό κομμάτι, ευτυχώς οι ερυθρόλευκοι δεν πλήρωσαν το χαμένο πέναλτι του Μαροκινού φορ.

  • ΜΑΛΜΕ: Ντάλιν, Στρίγκερ, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουσανέγιο, Γιόνσεν (70' Ρόζενγκρεν), Πένα, Άλι (70' Μπεργκ), Λουκίλι (60' Κρίστιανσεν), Μπόλιν, Μπούτχαϊμ (61' Ρικς)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (11' Πιρόλα - 76' Γκαρθία), Έσε, Μουζακίτης (79' Κωστούλας), Τσικίνιο, Μαρτίνς (86' Μασούρας), Ροντινέι, Ελ Κααμπί (86' Στάμενιτς)

baba paok.jpg

Ο ΠΑΟΚ πάλι δεν νίκησε στην Τούμπα αλλά στο φινάλε... έσωσε την παρτίδα με την Βικτόρια Πλζεν ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 93'. Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Με τον 1ο του βαθμό, μένει "ζωντανός" στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με 2-0, στο 70' έμειναν με 10 παίκτες και ο δικέφαλος έκανε την αντεπίθεση για την ισοφάριση, με τα γκολ του MVP Τισουντάλι και του Μπάμπα.

  • ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (66' Μπαμπά), Κεντζιόρα, Κόλι, Ότο (76' Τσάλοφ), Καμαρά, Μπακαγιόκο (59' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον (66' Τισουντάλι), Τόμας (66' Ντεσπόντοφ)
  • ΠΛΖΕΝ: Γέντλικα, Γέμελκα, Μάρκοβιτς, Ντουέ, Κάντου, Κάλβατς, Σόϊκα, Χάβελ, Σούιτς, Βίντρα (61' Γίρκα), Αντού (73' Χέιντα)

Απογοήτευσε τις 60 χιλιάδες φίλους του που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός.

jedvaj pao.jpg

Απλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Τσέλσι των εννέα αναπληρωματικών με το βαρύ 4-1. Ο Ζοάο Φέλιξ δις, ο Μούντρικ και ο Ενγκουνκού με πέναλτι τα τέρματα των μπλε. Ο Πελίστρι στο 69' το γκολ της... τιμής για το τριφύλλι. Τελεί υπό σύγχυση, με φουλ αλλοπρόσαλες αποφάσεις ο Ντιέγκο Αλόνσο, χθες βρήκε να πειραματιστεί με την 11άδα του και μεγαλώνει η δυσαρέσκεια σε βάρος του. Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (60' Βαγιαννίδης), Κώτσιρας, Τσέριν, Μακσίμοβιτς, Ουναχί (80' Μπακασέτας), Πελίστρι (70' Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (60' Τετέ), Γερεμέγεφ (71' Σπόραρ).

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Βέιγκα, Ντισασί, Μπαντιασίλε, Κουκουρέγια, Νέτο (61' Τζορτζ), Φερνάντες (70' Κασαντέι), Ντιούσμπερι-Χολ (77' Τσουκουεμέκα), Μούντρικ, Φέλιξ, Ενκουνκού (61' Γκουίου).

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2024 - 11:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.