Πριν τρεις εβδομάδες υπέγραψε και... κούνησε μαντήλι ο Καμορανέζι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσίας αποτελεί από αργά το απόγευμα της Τρίτης (22/10) ο Μάουρο Καμορανέζι. Ο Ιταλός ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει προκειμένου να επιστρέψει την Ιταλία, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό.

Ο Καμορανέζι είχε αναλάβει την ομάδα την 1η Οκωβρίου και τρεις ημέρες αργότερα οδηγούσε την Καρμιώτισσα στη μεγάλη έκπληξη επί του Απόλλωνα. Πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο και σε δεύτερο παιχνίδι, εκείνο του Σαββάτου (19/10) με την Πάφο, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Η λύση της συνεργασίας ήρθε έπειτα από δική του επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας:

«Η Καρμιώτισσα FC ενημερώνει ότι έκανε αποδεκτή την επιθυμία του προπονητή κ. Μάουρο Καμορανέζι για επιστροφή του στην Ιταλία και σήμερα το απόγευμα οι δυο πλευρές προχωρήσαμε σε λύση της συνεργασίας μας. Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον κ. Καμορανέζι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό».

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτωβρίου 2024 - 20:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.