Νίκη με ανατροπή για τον Παφιακό

Τεράστιο παιχνίδι έγινε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Ο  Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ σε μάχη 2:30 ωρών και 140’ πέτυχε μια τρομερή ανατροπή γυρίζοντας το 0-2 που έχανε από την φοβερή ΑΝΟΡΘΩΣΗ σε 3-2 εξασφαλίζοντας τους πρώτους δυο βαθμούς στη διοργάνωση.Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ έχασε στις λεπτομέρειες και απέδειξε τις δυνατότητές της.

Το παιχνίδι δικαίωσε τις προσδοκίες των φίλων του βόλεί που  ανέμεναν το ντέρμπι στην Κλειστή Αίθουσα ‘ΑΦΡΟΔΙΤΗ’.

Στο πρώτο σετ η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ προηγήθηκε 12-16, αλλά ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ βρέθηκε στην πρωτοπορία με 21-20. Τελικά η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε 25-27 στους έξτρα πόντους και προηγήθηκε 0-1 σετ σε 34’

Στο δεύτερο σετ η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 18-22 και τελικά επικράτησε   22-25 σε 29’ αυξάνοντας το προβάδισμά της σε 0-2 σετ.

Προ του φάσματος της ήττας ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ ανασυντάχθηκε και στο τρίτο σετ επέβαλε τον ρυθμό του κερδίζοντας 25-19 σε 25’ μειώνοντας σε 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτες του Γ. Πλατρίτη ξέφυγαν στο σκορ με 20-13 για να επιβληθούν 25-16 σε 23’ ισοφαρίζοντας το ντέρμπι 2-2.

Συναρπαστικό ήταν το πέμπτο σετ με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να προηγείται 12-13, αλλά όλα κρίθηκαν στους έξτρα πόντους με τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ να κερδίζει 19-17 σε 29’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-2 σετ.

Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ); Araja, Ελευθερίου, Προδρόμου, Yordanov, Rodriques, Στρουκάρεβιτς - Λίμπερο 1: Στ.Σαββίδης -Λίμπερο 2: Αυγ. Σαββίδης - Αλλαγές: Wagner, Παναγιωτίδης.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (K. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Χριστοφόρου, Lapera, Viller, Κυπριανού, Hancharuk, Μaciel - Λίμπερο 1: Χαραλαμπίδης , Λίμπερο 2: Ι. Κοντός - Αλλαγές: Παστελλάς, Ι. Κοντός.

Διιαιτητές: Α. Κωνσταντινίδης - Α. Δανιήλ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτωβρίου 2024 - 09:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.