Πάφος: Με ενθουσιασμό για το πρώτο τρίποντο στο Κόνφερενς Λιγκ

Αποφασισμένοι να χτυπήσουν τη νίκη επί της Πετροκούμπ είναι όλοι στις τάξεις στης Πάφου. Ο προπονητής Χουάν Κάρλος Καρσέδο δεν έκρυψε τον ενθουσιαμό όλων, που συμμετέχουν στη διοργάνωση, που αρχίζει αύριο (Πετροκούμπ - Πάφος 3/10, 22:00), συστήνοντας ιδιαίτερη προσοχή για να επιτευχθεί ο στόχος.

Οι δηλώσεις του Ισπανού:
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας. Μελετήσαμε τα πάντα για την αντίπαλο την οποία σεβόμαστε και γνωρίζουμε πόσο καλά δουλεμένη είναι. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη."

​Είναι πιθανό θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως όπως σημείωσε, "ο τρόπος που αγωνιζόμαστε δεν θα αλλάξει. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός Ζάιρο: "Έχω αντιμετωπίσει ξανα την Πετροκούμπ παλαιότερα, τώρα όμως είναι πιο δυνατή. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, όμως θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη." ίδια δεν έχουν σημασία για την Πάφο, για να συμπληρώσει πως "κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες και εμείς αύριο θα επιδιώξουμε να βρούμε τις λύσεις και να παλέψουμε για τη νίκη". 

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός Ζάιρο: "Έχω αντιμετωπίσει ξανα την Πετροκούπ παλαιότερα, τώρα όμως είναι πιο δυνατή. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, όμως θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη."

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2024 - 20:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.