Ντομίνγκες: Επιστέψαμε και θέλουμε δυνατό ξεκίνημα

Η αναμονή για την επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στην κυρίως φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης παίρνει τέλος αύριο. Όλοι στην ομάδα, δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να χτυπήσουν τη νίκη στην πρεμιέρα τους. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο το κίνητρο είναι πολύ υψηλό, σύμφωνα με τον προπονητή Ζοσέ Ντομίνγκες. Βλέπει την ομάδα του να αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με αυτοπεποίθηση και αυτό θέλει να δει να βγάζουν και αύριο στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

"Είναι πρεμιέρα Ευρώπης. Ο ΑΠΟΕΛ απουσίασε κάποια χρόνια από αυτή τη φάση και την επιστροφή μας την αντιμετωπίζουμε με πάρα πολύ υψηλό κίνητρο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε την επιθυμία, αδημονούμε να αγωνιστούμε. Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα."

-Καθώς ο ΑΠΟΕΛ έδωσε μαζεμένα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, είστε στο σωστό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας για τους αγώνες του Κόνφερενς Λιγκ;

-Είναι αλήθεια ότι ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και η ομάδα αναπτύσσεται. Οι παίκτες, νιώθω και βλέπω ότι είναι πιο δυνατοί, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, καλύτερη φυσική ετοιμότητα. Αύριο θα έχουμε δύο απουσίες σημαντικών παικτών, όπως είναι ο Δώνης και ο Σαρφό, όμως έχουμε άλλους ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι και μπορούν να τους αντικαταστήσουν.

Νιώθω τη θέληση και το κίνητρο των παικτών μου, για να παίξουν σε αυτή τη νέα διοργάνωση και όλοι στον ΑΠΟΕΛ, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, ξέρουμε τι σημαίνει, η αυριανή ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Αναπτυσσόμαστε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, και στην επίθεση και στην άμυνα. Νιώθω ότι συνολικά όλοι μπορούν να προσφέρουν για να πετύχουμε τον στόχο μας.

-Με αρκετά απαιτητικά παιχνίδια να ακολουθούν, είστε ικανοποιημένος από το βάθος στο ρόστερ;

-Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν είναι να αξιοποιήσουμε το βάθος που έχουμε στο ρόστερ. Το rotation το κάνουμε για να καλύψουμε τα παιχνίδια αυτά και να δίνουμε την ευκαιρία σε περισσότερους παίκτες.

Αύριο θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος παίζει το αγγλικό, δυνατό και γρήγορο ποδόσφαιρο, κάτι που γνωρίζω πολύ καλά γιατί ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκα στην Αγγλία. Και στην Κύπρο, οι περισσότερες ομάδες είναι πλέον δυνατές και χρειάζεται κόπο για να τις αντιμετωπίσεις και αυτό είναι που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

-Διαφέρει ο τρόπος προετοιμασίας σε σχέση με παιχνίδι στο εγχώριο πρωτάθλημα;

-Προετοιμαζόμαστε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, τον οποίο ο αναλυτής μας παρακολούθησε από κοντά. Πλέον όλοι δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο, είτε για αγώνα πρωταθλήματος είτε για ευρωπαϊκό, αναλύεις τον αντίπαλο και αυτό κάναμε γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο.

-Ποιους θεωρείτε επικίνδυνους παίκτες από πλευράς Σάμροκ Ρόβερς;

-Έχουν πολύ καλούς παίκτες, δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένους. Είναι ομάδα ανταγωνιστική με δυναμική και ένταση και προετοιμαστήκαμε για αυτό. Είναι μια επιθετική και ενδιαφέρουσα ομάδα και για εμάς θα είναι μια καλή πρόκληση για την οποία είμαστε προετοιμασμένοι.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2024 - 21:07

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.