Κύπελλο Κόκα Κόλα: Πήραν το εισιτήριο Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας, εύκολα ή δύσκολα έκλεισαν θέση για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Κόκα Κόλα. Η Ανόρθωση νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με 4-1, ενώ Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν, κέρδισαν Δόξα (1-0) και ΑΕΖ (3-1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-4

Η Ανόρθωση πέρασε από το γήπεδο της Περιστερώνας με το επιβλητικό 4-1 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο Δανιήλ Παρούτης άνοιξε το σκορ στο 50’ αφού πρώτα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής και παίρνοντας το «ριμπάουντ», νίκησε τον Κυριάκου. Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών, με τον Ράφα Λόπες στο 62’ και τον Ίλιεφ στο 68’, οι οποίοι με σουτ από κοντινή απόσταση ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Στο 82’ λεπτό ο Λόπες πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Γαβριήλ. Ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Τόσκα στο 90’.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΔΟΞΑ 1-0

Ο Αλέξανδρος Μιχαήλ έδωσε τη λύση για τη Νέα Σαλαμίνα στην οποία έβαλε δύσκολα η Δόξα.

Ο 24χρονος αμυντικός σκόραρε με κεφαλιά στο 27’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Φράγκου, για το γκολ που έκρινε και την πρόκριση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ – ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 3-1

Σκούρα τα βρήκε ο Εθνικός από την ΑΕΖ η οποία προηγήθηκε στο 14’ με γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτης Λουκά. Ωστόσο, η ομάδα του Μπαντία έβγαλε αντίδραση, και αφού ισοφάρισε στο 45+8’ με τον Αντερέγκεν, πέτυχε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Σόμπιεχ (61’) και Μπρένο (70’) σφραγίζοντας την πρόκριση.

  • Στη Β’ φάση προκρίθηκαν έως τώρα οι Απόλλωνας, ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας. Χωρίς αγώνα πέρασαν οι ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια που αγωνίζονται στην Ευρώπη καθώς και οι τυχεροί της κλήρωσης Σπάρτακος Κιτίου και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2024 - 21:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.