Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan

Μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, επαναρχίζει το επόμενο τριήμερο η αγωνιστική δράση στη Cyprus League by Stoiximan με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. 

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες που έχουν υποχρεώσεις την ερχόμενη Πέμπτη στη League phase του Conference League. Η πρωτοπόρος και αήττητη Πάφος F.C. θα υποδεχθεί την Καρμιώτισσα, η Ομόνοια Λευκωσίας υποδέχεται την Ε.Ν. Παραλιμνίου ενώ ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου.

Νωρίς την Κυριακή, στις 16:30, ο επίσης αήττητος Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό ενώ στις 19:00 η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση και ο Απόλλων την Ομόνοια 29Μ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ. 

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου

18:00 Ομόνοια Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)

18:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Cytavision)

19:00 Πάφος F.C. - Καρμιώτισσα (Cablenet)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου

16:30 Εθνικός – Άρης (Cytavision)

19:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση (Cytavision)

19:00 Απόλλων - ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ (Cytavision)

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου

19:00 Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ (Cytavision)

Όλοι οι αγώνες σε απευθείας μετάδοση από το Τέταρτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ στους 88,2.

Μπορείτε να ακούσετε την εξέλιξη των αγώνων κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

ΡΙΚ ΤΕΤΑΡΤΟ

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτωβρίου 2024 - 18:06

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.