Και επίσημα στην προεδρία της Ανόρθωσης ο Κυριάκος Πραστίτης

Στον προεδρικό θώκο της Ανόρθωσης ανήλθε και επίσημα ο Κυριάκος Πραστίτης, στη σημερινή γενική συνέλευση. Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκε ο Αντώνης Χειλιμίντρης και όσον αφορά το κεφάλαιο επενδυτών, αναλαμβάνει ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του συλλόγου, επανέλαβε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες αλλά εμπλέκονται στα διοικητικά από παθολογική αγάπη για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Πραστίτη:

«Μαζί με τους συνεργάτες μου με πλήρη ευθύνη και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε το τεράστιο φορτίο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες παράγοντες ούτε έχουμε οποιαδήποτε προσωπική ατζέντα.

Αγαπάμε παθολογικά αυτή την ομάδα. Μπαίνουμε με στόχο να τρέξουμε, να δουλέψουμε χωρίς πολλά λόγια και θα το δείξουμε με πράξεις στο μέλλον. Θέλουμε τον κόσμο να μας αγκαλιάσει, να έρθει κοντά στην Ανόρθωση.

Πλέον η Ανόρθωση δεν γυρίζει απλά σελίδα αλλά αλλάζουμε κεφάλαιο. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Για τα υπόλοιπα πλάνα, δράσεις κτλ θα τα ανακοινώσουμε σε δημοσιογραφική διάσκεψη».

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου:

Πρόεδρος: Κυριάκος Πραστίτης
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αντώνης Μικελλίδης
Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Πιέρα
Β’ Αντιπρόεδρος: Ραφαήλ Δημητρίου
Γ’ Αντιπρόεδρος: Σταύρος Παπαγεωργίου
Δ’ Αντιπρόεδρος: Λούκας Πολυκάρπου
Εκτελεστικός Σύμβουλος: Αμίρ Τζιέμα
Οικονομικός Σύμβουλος: Σταύρος Ζάκος

Αγωνιστικά τμήματα:

Ποδοσφαιρικό: Αντώνης Χειλιμίντρης
Καλαθόσφαιρα: Ανδρέας Ελευθερίου
Βόλεϊ Ανδρών: Άρης Χατζησωτήρης
Βόλεϊ Γυναικών: Πανίκος Δημητριάδης
Χάντμπολ: Άγγελος Σαβεριάδης
Άλλα Τμήματα: Στέφανος Καραολή
Ακαδημίες: Κωνσταντίνος Παπαλής

Τεχνικές επιτροπές:

Εγκαταστάσεις και τεχνικά θέματα: Γιάννης Πιέρα
Επενδυτές: Μιχάλης Χατζηπαντέλας
Τεχνολογία: Αμίρ Τζιέμα
Νομικό: Κυριάκος Πραστίτης
Εκδηλώσεων και ιστορικής μνήμης: Μιχάλης Βασιλείου
Εθελοντισμού: Κυριακός Γιάγκου
Μέλη και Υποστηρικτές: Αμίρ Τζιέμα

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτωβρίου 2024 - 20:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.