Τεράστια προσπάθεια αλλά νέα ήττα για την Εθνική μας

Τεράστια προσπάθεια κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 3-0 από το Κόσοβο.

Ειδικά στο πρώτο μέρος η Εθνική μας ήταν απολαυστική παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει και να προηγηθεί. Το Κόσοβο στην πρώτη του ευκαιρία ευτύχισε να σκοράρει με τον Ραχμάνι στο 30΄ ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια.

Στο δεύτερο μέρος αν και ξεκινήσαμε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία λίγο αργότερα το κόσοβο πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 52΄ με τον Κρασνίγκι, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαχίτι στο 70΄. Τουλάχιστον ένα γκολ το δικαιούταν η Εθνική μας κι το πέτυχε στο 90΄ με τον Σωτηρίου αλλά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ενδεκάδες

Κόσοβο: Muric, Vojvoda, Rrahmani (77' Asllani), Dellova, Rrudhani, Emërllahu, Jashari, Zhegrova (67' Sahiti), Rashica (16' Muslija), Krasniqi, Rrahmani (77' Aliti).

Στον πάγκο οι Bekaj, Saipi, Hadergjonaj, I. Krasniqi, Berisha, Bujupi.

Κύπρος: Δημητρίου, Καρώ (72' Αντωνίου), Ανδρέου, Λαΐφης, Ιωάννου (46' Πηλέας), Χαραλάμπους, Αρτυματάς, Κάστανος (72' Χρυσοστόμου), Λοΐζου, Μακρής (72' Τζιωνής), Πίττας (77' Σωτηρίου).

Στον πάγκο οι Μολ, Μιχαήλ, Παναγιώτου, Γκόγκιτς, Μάμας, Κούσουλος, Ηλία.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Οκτωβρίου 2024 - 00:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.