Ήττα της Εθνικής μας από τη Ρουμανία

Δεχόμενη τρία γρήγορα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών έχασε με 3-0 από τη Ρουμανία στο ΑΕΚ Αρένα σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Οι Ρουμάνοι σκόραραν στο 16, στο 25' (πέναλτι) και στο 35' και έκαναν πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας μας η οποία, ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προσπαθούσε να φτάσει πρώτη στο τέρμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας δεν σταμάτησε την προσπάθεια, δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας να πληρώνει τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου τα οποία καθόρισαν και το αποτέλεσμα. 

Κύπρος (Σ. Αυγούστη): Μολ, Αντωνίου (33' Στυλιανού), Λαϊφης, Ν. Παναγιώτου, Ν. Ιωάννου, Κούσουλος (46' Ηλία), Αρτυματάς, Τζιωνής (46' Π. Σωτηρίου), Λοϊζου (46' Ηλία), Πίττας, Κάστανος (75' Μακρής). 

Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας, το Κόσοβο νίκησε με 2-1 τη Λιθουανία εκτός έδρας. 

Η βαθμολογία του ομίλου μας:

1.Ρουμανία  9
2.Κόσοβο     6
3.Κύπρος     3
4.Λιθουανία  0

Επόμενος αγώνας για την Κύπρο με το Κόσοβο εκτός έδρας την ερχόμενη Τρίτη. Η ομάδα μας θα προπονηθεί την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Πρίστινα.

ΠΗΓΗ: ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Οκτωβρίου 2024 - 17:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.