Ο Βέλγος Ντε Μέβιους με ΤΟΥΟΤΑ πήρε την πρώτη ειδική του φετινού ράλι Ντακάρ

Ο Γκιγιόμ Ντε Μέβιους στα αυτοκίνητα και ο Ρος Μπράντς στις μοτοσικλέτες προηγούνται μετά την πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα στην Σαουδική Αραβία. 

Ο Γκιγιόμ Ντε Μέβιους με συνοδηγό τον Γάλλο Ζαβιέ Πανσερί βρίσκονται επικεφαλής του Ραλι Ντακάρ, μετά το πέρας της πρώτης ειδικής του αγώνα. Ο Βέλγος πίσω από το τιμόνι ενός τογιότα Χάιλαξ της Overdrive Racing ήταν ενάμισι δευτερόλεπτο ταχύτερος από από τον δεύτερο και θρύλο των αγώνων ράλι Κάρλος Ζάινθ με συνοδηγό τον Λούκας Κρούζ και το ηλεκτρικό AUDI Etron. Στην ειδική των 414ων χιλιομέτρων τρίτος ήταν άλλος ένας θρύλος του Ντακάρ ο Νοτιοαφρικανός Ζινέλ με συνοδηγό τον Ντε Βιγιέρ Ντένις Μέρφι και το TOYOTA Highlux της Gazoo Racing. Στις μοτοσικλέτες ο Ρος Μπράντς από την Μποτσουάνα κέρδισε την πρώτη ειδική του αγώνα οδηγώντας την Ινδική Hero. 

Το φετινό ράλι Ντακάρ που επίσημα άρχισε χθες είναι το δέκατο στις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιανουαρίου 2024 - 18:59

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.