«Μυθικός» Αντετοκούνμπο έδωσε παράσταση στην επική μάχη με «Γουέμπι» (βίντεο)

Νίκη των Μπακς με 125-121 επί των Σπερς.

Ιστορική μάχη έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο Σαν Αντόνιο.

Εξαιρετικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της καριέρας του για να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη επί των Σπερς με 125-121.

44 πόντοι, 17/25 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/6 βολές, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ Συνθέτουν το εκπληκτικό βιτρό στατιστικών του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκλεψε τη λάμψη του αστεριού των Σπερς, Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Ο Έλληνας πολυθεσίτης πέτυχε σερί τρίποντα, έβγαλε κρίσιμες άμυνες και καθόρισε με ένα ασύλληπτο ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά για το Μιλγουόκι που ανέβηκε στο 25-10 (16-3 εντός και 9-7 εκτός έδρας) σε μια βραδιά στην οποία προβλημάτισε για ακόμα μία φορά μέχρι να κλειδώσει την νίκη.

Στο 5-29 έπεσαν οι Σπερς (2-15 εντός και 3-14 εκτός έδρας), που πάλεψαν σαν να έπαιζαν σε τελικό ΝΒΑ. Η πρόκληση ήταν τεράστια, ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε ασύλληπτα πράγματα (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 μπλοκ) με φάσεις που πραγματικά δεν έχει ξαναδεί το άθλημα, στο τέλος όμως μίλησε η κλάση του κορυφαίου παίκτη στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Ιανουαρίου 2024 - 10:04

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.