Ζέφτε-Σαρφό: Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ώρες

Στα μεταγραφικά προκύπτουν εξελίξεις με Ζέφτε Βιτάλ και Σαρφό. Ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν εκτός αποστολής από τον χθεσινό αγώνα και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην Σκωτία για λογαριασμό της Ρέϊντζερς.

Φαίνεται να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Φλουμινένσε και αυτό που απομένει είναι να ανάψει το πράσινο φως το ΑΠΟΕΛ για την μεταγραφή μιας και ο παίκτης είναι δανεικός στους γαλαζοκίτρινους μέχρι το τέλος της σεζόν και υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Εξελίξεις προκύπτουν και με τον Σαρφό ο οποίος χθες ήταν στον πάγκο αλλά δεν έπαιξε. Φαίνεται ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με ομάδα του Κουβέιτ για να πάει εκεί δανεικός μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Πολύ πιθανόν σήμερα ή το αργότερο αύριο να προκύψουν οριστικές εξελίξεις και για τις δυο περιπτώσεις. Το ΑΠΟΕΛ είναι σε επαφές με αριστερό μπακ αλλά και επιθετικό.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουαρίου 2024 - 08:09

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.