Rally Monte Carlo: 2η μέρα και ο Evans θέλει να υπερασπιστεί την πρωτιά του από τον Ogier

Ο Elfyn Evans βρίσκεται επικεφαλής Rally Monte Carlo έχοντας όμως στους καθρέφτες του τον Sebastien Ogier που βρίσκεται δεύτερος και μειώνει συνεχώς την διαφορά.

Η δεύτερη μέρα του Ράλλυ Μόντε Κάρλο ολοκληρώθηκε με τις ειδικές διαδρομές να έχουν όλων των ειδών "extra" πάγο χιόνι, λάσπη ή νερό, σε γενικές γραμμές όμως ήταν περισσότρο στεγνές.

Από το πρωινό σκέλος, ο Elfyn Evans είχε τον πρώτο λόγο αφού κράτησε την πρώτη θέση, στην οποία ανέβηκε χθες.

MONTE CARLO OGIER.jpg


Ο Γάλλος Sebastien Ogier κινήθηκε με γρήγορο ρυθμό κερδίζοντας χρόνο και πλέον είναι 2ος, μόλις 4,5 δευτερολέπτα διαφορά από τον πρώτο.
Στην τρίτη θέση έπεσε ο Thierry Neuville.
Πίσω του, ο Ott Tanak, έχοντας απομακρυνθεί σημαντικά από την κορυφή, καθώς στο 7ο χιλιόμετρο της πρώτης Ε.Δ. της μέρας, είχε έξοδο που του κόστισε χρόνο.

Η κατάταξη μέχρι την Ειδική 8:


1 Elfyn Evans 1:25:28.9
2 Sebastien Ogier 4.5
3 Thierry Neuville 16.1
4 Ott Tanak 1:13.6
5 Adrien Fourmaux 1:38.0
6 Andreas Mikkelsen 2:58.9
7 Gregoire Munster 3:27.1

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουαρίου 2024 - 11:13

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.